1. Home
 2. /
 3. Blog
 4. /
 5. Studie
 6. /
 7. STAGIAIR GEZOCHT

STAGIAIR
GEZOCHT

Volg jij een sociale studie? Wij zoeken een gemotiveerde derdejaars HBO student die van september 2023 t/m juni 2024 beschikbaar is om bij ons stage te komen lopen. Lijkt dit jou gaaf? Lees dan vlug verder en solliciteer direct.

Celebrity gif. Brandon Leake points from the stage triumphantly, in tribute.

Wil jij stage lopen als jongerenadviseur?

Laat van je horen via het formulier hieronder. Wij nemen dan met jou contact op.

  De stageplek

  Je gaat stage lopen bij Jongerenpunt Check-In. Hier ondersteunen we jongeren van 16 tot 27 jaar bij vragen op alle leefgebieden. Denk aan vragen op het gebied van werk, school, geld, schulden of eventuele zorgen. Wij zijn onderdeel van Zaffier. Lees meer

  Jouw rol als jongerenadviseur

  Je gaat jongeren helpen. Dat doe je door met hen in gesprek te gaan. Je kijkt naar alle leefgebieden, zodat je tot een duidelijk analyse van de situatie weet te komen. Je zoekt naar de achterliggende vraag en behoeften die niet altijd worden uitgesproken.

  Lees meer

  Herken jij jezelf hierin?

    Je bent proactief
    Je hebt een open houding
    Je bent nieuwsgierig
    Je bent oprecht geïnteresseerd

  Je weet vertrouwen te winnen. Je bent creatief, oplossingsgericht en weet weerstand om te buigen naar kansen. Je weet hoe je jongeren kunt motiveren en inspireren. Je doet geen toezeggingen die je niet waar kunt maken. Je confronteert daar waar nodig met de effecten van het gedrag en stelt grenzen. Je stimuleert het zelfvertrouwen. Je kan goed samenwerken en afstemmen met verschillende partijen en collega’s.

  Ga jij hierop aan?

  Solliciteer dan meteen en kom bij Jongerenpunt Check-In stage lopen!