1. Home
  2. /
  3. Medewerker Coronatest

MEDEWERKER CORONATEST

Afsprakennummer.

Als medewerker van het coronatest afsprakennummer werk je parttime of fulltime vanuit huis met je eigen laptop of PC. Je wordt gebeld door mensen die een afspraak willen maken voor een coronatest bij de GGD. Het is aan jou om een aantal vooraf geformuleerde vragen te stellen.

Iets voor jou?  Lees dan snel verder.

Wat ga ik doen?

Jij gaat deze afspraken vervolgens inplannen via een planningstool. Het beantwoorden van vragen over het coronavirus (in welke vorm dan ook) behoort niet tot jouw verantwoordelijkheid. Wel zullen de mensen die negatief getest zijn ook door jou worden gebeld (happy call) met het goede nieuws dat zij op het moment van de testafname niet besmet waren met het coronavirus.

Werktijden

Je werktijden zijn flexibel van maandag t/m zondag tussen 8.00 – 20.00 uur. Je kan parttime (vanaf 24 uur per week) of fulltime werken. Voordat je gaat starten krijg je digitaal een training van drie dagen. Eén dag voor het installeren van IT en twee dagen training over de werkzaamheden.

Dit is iets voor jou als:

  Jij klaar staat voor de mensen om je heen, zeker in deze tijd.
  Je empathisch bent en een vriendelijke en professionele stem hebt, waardoor je makkelijk gesprekken voert in het Nederlands of Engels.
  Je kan omgaan met verschillende computerprogramma’s en je makkelijk en snel kan schakelen.
  Je beschikt over een stille thuiskantoor-omgeving, vrij van afleiding. Je scherm mag niet zichtbaar zijn voor anderen en van buitenaf. Je hebt een bekabelde internetverbinding, zodat eventuele storingen met wifi geen invloed hebben op je verbinding.
  Je ruim beschikbaar bent (er is ruimte nodig om je in te kunnen plannen).

Iets voor jou?

Of wil je eerst wat meer weten voordat je solliciteert? Check bij ons in en we vertellen je alles over deze job!