ONDERSTEUNING BIJ EEN HULPVRAAG.

Geheel kosteloos

Check-In is een netwerk. Verschillende organisaties werken samen met één doel: zorgen dat jongeren weer vooruit komen. Onze diensten zijn daarom ook gratis. En dit blijven ze ook. Check-In helpt bijvoorbeeld met het vinden van een toffe baan of opleiding. Of om eerst samen met jouw zoon of dochter te ontdekken waar hij/zij goed in is. Het kan ook zijn dat het nu even niet lukt om rond te komen, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Vastgelopen en geen idee waar te beginnen: samen brengen we in beeld wat er allemaal speelt, wat doelen zijn en maken we een plan om die doelen te bereiken. En als we zelf niet direct de hulp in huis hebben die nodig is, dan werken we samen met allerlei gespecialiseerde organisaties.

“Maar ook als je zoon of dochter gewoon op zoek is naar een luisterend oor, dan kunnen zij inchecken bij het Jongerenpunt.”

Hoe werkt het?

Wanneer jouw zoon of dochter aanklopt met een vraag, dan gaat één van onze coaches helpen. Zij zijn degene die kijken naar het stukje maatwerk dat nodig is om jouw zoon of dochter zo passend mogelijk te helpen.

Hoe ze te werk gaan? Ze luisteren naar het verhaal en proberen dan het beste advies hiervoor te geven. En stel dat de vraag complexer is, dan zorgen we ervoor dat we samen met onze partners op zoek gaan naar de juiste mensen die jouw zoon of dochter verder kunnen helpen.

“Onze belofte is dan ook: wij laten pas los als we zeker weten dat jouw zoon of dochter op de juiste plek zit.”

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie? Of weten of we iets voor jouw kind kunnen betekenen? We vertellen graag over ons werk. Stel ons een vraag via de knop hieronder: