ONDERSTEUNING
BIJ EEN HULPVRAAG.

Onze jongerenadviseurs ondersteunen jongeren.

ONDERSTEUNING
BIJ EEN HULPVRAAG.

Onze jongerenadviseurs ondersteunen jongeren.

Geheel kosteloos

Check-In is een netwerk. Verschillende organisaties werken samen met één doel: zorgen dat jongeren weer vooruit komen. Onze diensten zijn daarom ook gratis. En dit blijven ze ook 👍.

Check-In helpt bijvoorbeeld met:

  • Het vinden van een toffe baan of opleiding
  • Het op orde krijgen van je inkomsten
  • Of om samen je passie en talent te ontdekken.

Samen brengen wij het overzicht terug en zorgen we ervoor dat jouw zoon of dochter de juiste stappen vooruit kan zetten. En als we zelf niet direct de hulp in huis hebben die nodig is, dan zorgen we ervoor dat we samen met onze partners op zoek gaan naar de juiste mensen die jouw zoon of dochter verder kunnen helpen.

Zo werkt het!

Wanneer jouw zoon of dochter bij ons incheckt, dan gaat één van onze jongerenadviseurs hen helpen. Zij zijn degene die kijken naar het stukje maatwerk dat nodig is om jouw kind zo passend mogelijk te helpen. Ze luisteren naar het verhaal en proberen dan een passende oplossing te vinden.

Bij Check-In realiseren we dat niet iedere jongere hetzelfde doel nastreeft. Voor de één gaat het om werk vinden, voor een ander is dat het behalen van een opleiding. Wij vinden de één niet beter dan de andere.

We willen jongeren ondersteunen op een manier die zij zelf prettig vinden. Dat kan tijdens een wandeling, met een gesprek of tijdens een tijdens het sporten. Maar dat kan natuurlijk ook gewoon via WhatsApp of een videocall. We zijn dus heel flexibel!

“Onze belofte is dan ook: wij laten pas los als we zeker weten dat jouw zoon of dochter op de juiste plek zit.”

Stel ons een vraag

Wil je meer informatie? Of weten of we iets voor jouw kind kunnen betekenen? Stel ons een vraag via het formulier hieronder. Wij nemen dan met jou contact op.

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement