Heb je zorgen?

Iedereen loopt wel eens tegen iets aan waar je zelf niet uitkomt.

Bij Jongerenpunt Check-In weten we de weg. Samen met jou kijken we waar je wat steun bij kunt gebruiken, en wie die het beste aan jou kan geven. We helpen je om ervoor te zorgen dat die hulp er ook écht komt.

Heb je de behoefte om je hart te luchten? Ook dan ben je welkom! 😊

Jij hoort erbij

Dé website waar jongeren op een leuke manier met elkaar in contact komen. Als je een socialer leven wilt, is aansluiten bij ‘JIJ hoort erbij’ de beste stap. Het gaat je heel veel brengen. Weten wat? Check de site!

Voel jij je wel eens eenzaam?

Vind je het lastig om nieuwe vrienden te maken? Heb je het gevoel dat je de enige bent die niemand heeft? Kijk eens op www.eenzamejongeren.com. Dat is een online platform waar je onder andere ervaringsverhalen en tips kunt vinden. Ook zijn ze bezig met het maken van een chatfunctie, maar je kunt daar nu al een vraag of berichtje achter laten als je dit fijn vindt.

Zit je niet lekker in je vel?

Misschien toch net even wat meer aan de hand? Misschien voel je je somber? Angstig? Depressief? Of heb je moeite om sociaal mee te gaan met de maatschappij? Je kunt dan het beste contact opnemen met jouw praktijkondersteuner-GGZ. De Praktijkondersteuner-GGZ werkt bij de huisarts en kan je snel, zonder wachttijd in de eigen huisartsenpraktijk helpen. Vraag ernaar bij je eigen huisarts. Ze zijn er om jou te helpen!

Op zoek naar een luisterend oor?

Wat het ook is, je kunt bij het Jongerenpunt Check-In al je vragen kwijt. Wij helpen jou op weg naar je volgende bestemming. Onze hulp is voor jou helemaal gratis.