CHECK-IN BLOG.

Of je nu aan het strijden bent voor je sollicitatiebrief of zoekt naar tricks om wat meer geld over te houden. Look no further; je vindt het hier. Een pagina bomvol inspiratie, nieuwe inzichten en handige tricks 🔥.
 
 
4 november 2021

WAT WIL JIJ WORDEN? BEZOEK OPEN DAGEN!

Wil jij gaan studeren? Er komen weer flink wat open dagen aan. Ideaal dus om te onderzoeken welke studie het beste bij jou past. Hieronder check jij alle open dagen bij jou in de buurt.
29 september 2021

ZO KOM JE EEN TELEURSTELLING TE BOVEN

Een afwijzing op je sollicitatie, een festival dat - alweer - wordt gecanceld of een trein die nét voor je neus wegrijdt: de een haalt zijn schouders op, de ander blijft er een tijdje in hangen. Is het mogelijk om hier beter mee om te gaan?
23 augustus 2021

VIND JE SOLLICITEREN LASTIG?

Doe jij dat ook? Allerlei vacaturewebsites doorscrollen. Het lastige is alleen als er ook 20 anderen solliciteren. Hoe word jij dan uitgekozen?
20 juli 2021

2 TIPS VOOR HAALBARE DOELEN

Doelen. Hoe behaal je ze? Met een paar kleine tips, kan jij doelen opstellen die zijn te bereiken. We geven je hier 2 gouden tips.
15 juni 2021

WIE IS DE BAAS: JIJ OF HET GELD?

Kun je iets doen als de centjes sneller je portemonnee verlaten dan je eigenlijk zou willen? Yup. We geven je hier 3 tips.
14 maart 2021

DAMN, OP WIE MOET IK STEMMEN?

Deze week gaan we stemmen. Maar… ben jij er al al uit op wie je gaat stemmen? Zo niet, check dan hier de volgende 4 tips.