21 september 2023

Wat verandert er als je 18 wordt?

Er verandert behoorlijk wat als je 18 wordt. Eén van deze veranderingen is dat je vanaf dat moment zelf de verantwoordelijkheid krijgt over je eigen geldzaken. Vraag je jezelf af welke andere zaken je nog moet regelen? Hieronder vind je het antwoord.
14 augustus 2023

Welke studie past bij jou?

Sta jij op het punt om te gaan studeren? Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken. Maar hoe weet je precies welke studie bij jou past? Op deze pagina geven wij jou 3 handige tips.
17 juni 2023

2 tips voor haalbare doelen

Doelen hebben we allemaal, maar hoe behaal je ze? Met een paar kleine tips kan jij doelen opstellen die zijn te bereiken. We geven jou in deze blog 2 gouden tips. Lees je mee?
20 mei 2023

Wanneer ben je succesvol?

Wanneer ben je eigenlijk succesvol? Als je 10.000 volgers op Instagram hebt? Als je een opleiding hebt afgerond? Of als je doet waar je blij van wordt? Wat zeggen de meeste jongeren? Check het hier.
1 mei 2023

Hoe ga je om met een teleurstelling?

Een afwijzing op je sollicitatie of een trein die nét voor je neus wegrijdt: de een haalt zijn schouders op, de ander blijft de hele dag in die negatieve vibe hangen. Lees hier hoe je er beter mee kunt omgaan.
23 april 2023

Solliciteren Moeilijk? Probeer het eens andersom!

Doe jij dat ook? Allerlei vacaturewebsites doorscrollen. Het lastige is alleen als er ook 20 anderen solliciteren. Hoe word jij dan uitgekozen?