Wat is Check-In?

Laagdrempelige ondersteuning en advies op het gebied van werk, studie en geldzaken.

In de praktijk zien we veel jongeren die blijven rondlopen met vragen. Dit komt doordat zij niet goed weten waar ze met een hulpvraag terecht kunnen. Bij Check-In kijken we samen met de jongere wat er nodig is om weer vooruit te komen. En daar kunnen we jouw hulp in de rol van verwijzer erg goed gebruiken!

Over Jongerenpunt Check-In

Check-In is dé plek waar jongeren tussen de 16 en 27 jaar kunnen aankloppen voor gratis ondersteuning en advies op het gebied van werk, inkomen en onderwijs. Check-In staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van een bredere, sociale infrastructuur. Check-In is dus geen organisatie, maar een regionaal label. Een sterk netwerk waar meerdere partijen de handen ineen hebben geslagen om zo de beste ondersteuning te kunnen bieden.

Doorverwijzen naar Jongerenpunt Check-In

Iedere hulpvraag is uniek. Dat betekent dat er ook vragen bij ons binnenkomen die niet altijd voor Check-In bedoeld zijn. In dat geval verwijzen wij altijd door naar onze partners binnen ons netwerk. Ben jij een medewerker van de gemeente, een SLB’er, (jeugd)consulent, huis- of jeugdarts? Dan kun je jongeren met een werk, school of geld gerelateerde hulpvraag doorsturen via het formulier onderaan de pagina.

Wil jij iemand doorverwijzen?

Vul hieronder het formulier in (met akkoord van de jongere). Wij koppelen hem/haar dan aan één van onze jongerenadviseurs. Zij zorgen voor de passende ondersteuning en begeleiding.

    Lees hier het Privacy Statement

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement
    Dit formulier is ingevuld met akkoord van de jongere