Partner worden?

Check-In staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen

Check-In is geen losstaande organisatie, maar bestaat uit een netwerk van organisaties die samenwerken aan één gezamenlijk doel: jongeren vooruit helpen. Dat betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar samenwerkingspartners. Wil jij eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op via de knop hieronder:

Plan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in.

Over Jongerenpunt Check-In

Check-In is een regionaal label waar jongeren tussen de 16 en 27 jaar kunnen aankloppen voor gratis ondersteuning en advies op het gebied van werk, inkomen en onderwijs. Je zou deze samenwerking kunnen beschouwen als een voordeur. En in die ‘voordeur’ werken verschillende organisaties samen:

  • Zaffier, WNK en de BUCH Werkorganisatie voor ondersteuning rond werk, inkomen en schulden.
  • Het Doorstroompunt voor ondersteuning rond school, studie- en beroepskeuze.
Jongerenpunt Check-In – Partners
Diverse en complexe hulpvragen

Naast onze ‘core-business ‘kijken we ook bewust naar andere leefgebieden. Want vaak is de problematiek complex en meervoudig. In dit soort gevallen werken we samen met gespecialiseerde organisaties. Denk aan:

  • Mee & de Wering;
  • MET Welzijn;
  • wijkteams;
  • verslavingszorg.

Deze samenwerkingen zijn erg waardevol, want door gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we het stukje maatwerk bieden dat nodig is om jongeren zo passend mogelijk te helpen

Sparren over de mogelijkheden?

Op basis van gelijkwaardigheid en respect voor elkaars opdracht/expertise willen samen ervoor zorgen dat meer jongeren toegang krijgen tot ondersteuning, en uiteindelijk meer jongeren sociaal stijgen. Zie jij iets in een samenwerking met Check-In? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in door het formulier hieronder in te vullen.

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement