JE HEBT DE
QR-CODE
GESCAND!

Lekker bezig! In de video vertelt Sandra (jongerenadviseur) wat meer over het Jongerenpunt. Ga je hierop aan? En sta je open om wat hulp te krijgen van onze jongerenadviseurs? Voel je vrij om dan bij ons in te checken onderaan de pagina.
Wat zeggen jongeren over Check-In?  💬


Maddy: “Ik ben zoooo blij dat ik deze kans heb gekregen en met beide handen heb aangepakt. Ik heb inmiddels via mn werk echt een pracht van een woning gekregen, één van mn beste collega’s is mn beste vriend geworden en ik ben er nu zeker van dat ik ten alle tijden ergens aan het werk kan dankzij de skills die ik heb opgedaan tijdens de opleiding.”


Shams: “In het verleden heb ik thuis veel problemen gehad met mijn ouders. Ik had niemand om dit mee te bespreken, dus heb dit vaak voor mijzelf moeten houden. Daarnaast had ik ook veel problemen met geld. Gelukkig heb ik contact gezocht met het Jongerenpunt! Met hulp van hen heb ik mijn schulden kunnen afbetalen en heb ik ook geleerd om mijn eigen geldzaken te beheren. Hierdoor heb ik sinds lange tijd voor 2 weken op vakantie kunnen gaan!”

Ja, ik wil inchecken! 🙋

Laten we gewoon eerst eens kennismaken. Een rondje wandelen, een bak koffie drinken, wat jij fijn vindt. Lijkt dit jou wat? Vul dan de velden hieronder in en dan nemen wij met jou contact op.

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement

  Check ons Privacy Statement hier

   

  Dit is natuurlijk helemaal gratis!

  Zit je niet te wachten op onze hulp? 🙅

  Dan vallen we je natuurlijk niet meer lastig. Je kunt jezelf hieronder afmelden: